Durata: 1h 30min
Complexitate: Redusa
Ingrediente: un piept de pui, un kg de cartofi, un kg de varza, 2 oua, 50ml ulei, 2-3 catei de usturoi, condimente pt shaorma de la Galeo, piper si sare.
Mod de preparare:
Se face salata de varza. Cartofii se curata se taie pai si se prajesc. Maioneza se face din: un galbenus fiert si unul crud, le amestecam bine pana se obtine o pasta apoi incoporam uleiul treptat, iar la sfarsit se adauga usturoiul pisat.
In paralel cu aceste operatiuni se taie carnea in bucati mici,se prajesc intr-o cantitate mica de ulei(2-3 linguri) pana se prajesc pe jumatate.
Apoi presarati condimentele,amestecati si prajiti carnea dupa gustul fiecaruia. Se aseza pe farfurie salata, cartofii prajiti, carnea si maioneza cu usturoi, se serveste cu paine.
Se poate pune si in lipii care se gasesc in comert in acest caz se amesteca toate ingredientele si se mai pot pune si castraveti murati.
SFAT: carnea sa fie mai putin prajita pentru ca se intareste.
POFTA BUNA!
11:23
Etichete: retete de facut shaorma, shaorma, shaorma de casa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)


0 comentarii:
Trimiteți un comentariu